£11.99*

Reviews on

Men's Rain-Cut Zip Hiking Waterproof Rain Jacket rust

4.5 / 5 8 ratings
8 users recommended this product
  • Man
    40-49 years old
    25 April 2017
    Use since 2 to 8 weeks
    That review has been deposited on this product version
    purchase confirmed
    Perfekte Jacke

    Super Preis-Leistungsverhältnis

  • Man
    30-39 years old
    16 April 2017
    Use since 2 to 8 weeks
    That review has been deposited on this product version
    purchase confirmed
    Gute Qualität für kleinen Preis

    Jacke sieht gut aus. Entsprechend den Bildern. Passform ist gut und wir erwartet. Eine L ist eine L. Belüftung ist gut. Auch gut regenabweisend. Sehr kleines Packmaß. Perfekt für den Rucksack. Würde ich wieder kaufen.

  • Man
    40-49 years old
    22 March 2017
    Use since 2 to 8 weeks
    That review has been deposited on this product version
    purchase confirmed
    Sehr gutes Preis-/Leistungsverhältnis

    Pluspunkte:
    Angenehm leicht zu tragen. Atmungsaktivität ist für die Preisklasse sehr gut.
    Funktionelles Design. Wasserdichtigkeit bei normalen Regen o.k..
    Minuspunkte:
    Bündchen am Ärmel ist zu weit. Jacke fällt ein bisschen klein aus. Ich trage normal Gr. M bei Jacken. Diese Jacke musste ich aber in Gr. L nehmen.

  • Man
    13 April 2017
    That review has been deposited on this product version
    purchase confirmed
    Regenjas voor trekking heren Raincut rits marinebl

    Het was de grootste maat die ik kon vinden, spijtig dat er geen maatje groter was,
    ik zou er nog kledij komen kopen moesten er grotere maten zijn, dikkere mensen kleden zich toch ook !

    Brand's answer :

    Beste,

    Alvast bedankt voor je tijd om ons product een beoordeling te geven. We zijn steeds verheugd om te zien dat onze klanten tevreden zijn met onze producten. Wat de maten betreft van deze regenjas, vallen ze inderdaad wat klein uit. Dit nemen we zeker mee naar onze productingenieurs om dit product verder te optimaliseren naar de toekomst.

    Met vriendelijke groeten,

    Karl Van Der Auwera Verkoper monitor Quechua by DECATHLON

  • Man
    20-29 years old
    23 March 2017
    Use since 1 week or less
    That review has been deposited on this product version
    purchase confirmed
    Excelente Custo-benefício

    Casaco no tamanho M pesa 228g, possui ventosas na frente e atras, não possui embaixo do braço, dois bolsos que não são mesh por dentro, o que poderia ofertar mais ventilação. O zipper não é impermeavel, mas o casaco possui uma proteção por baixo, ofertando impermeabilidade. Ainda testarei na trilha. Por enquanto, recomendo.

  • Man
    40-49 years old
    19 March 2017
    Use since More than 2 years
    That review has been deposited on this product version
    purchase confirmed
    Muito boa

    Essa ainda não tenho mais tenho várias jaqueta da Quechua todas valeu cada centavo pago não sei se sou o fan número um da Quechua mais estou entre eles parabéns pela qualidade e o respeito a nós cliente Decathlon vlw !!!

  • Man
    30-39 years old
    28 February 2017
    Use since 2 to 8 weeks
    That review has been deposited on this product version
    Cok iyi

    Cok güzel

  • 22 February 2017
    That review has been deposited on this product version
    颜色、图案、款式均是最爱!

    颜色、图案、款式均是最爱!

HAUT DE PAGE