£49.99*

Reviews on

SH500 Women's Warm and Waterproof Snow Hiking Shoes - Brown

4.62 / 5 381 ratings
351 users recommended this product
  • Man
    50-59 years old
    08 February 2017
    Use since 1 week or less
    That review has been deposited on this product version
    Fantastic Boots

    Bought these for my wife for walking during winter. She has found them very warm and comfortable for walks of 4 to 6 miles. This is the Only pair of boots that havent caused her to have blisters and pain since she went through chemotherapy. So highly recomended. especially if you have tender tootsies.
    The staff at the braehead branch were very polite and helpful

  • Woman
    +60 years old
    03 February 2017
    Use since 2 to 8 weeks
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Great winter shoes

    Very comfortable, warm & cosy

  • Woman
    20-29 years old
    15 February 2017
    Use since 2 to 8 weeks
    That review has been deposited on this product version
    Препоръчвам

    Топли и здрави боти. Не пропускат , не обиват,но не са достатъчно стабилни на сняг.

  • Woman
    40-49 years old
    09 February 2017
    Use since 2 to 8 weeks
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Удобни, препоръчвам.

    Ползвам тези обувки вече няколко седмици. Идеално ми паснаха по краката. Леки, удобни и сухи. Препоръчвам ги.Но за още по-голямо удобство и топлина сложих още едни стелки.

  • Woman
    50-59 years old
    15 December 2016
    Use since 2 to 8 weeks
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Мнение

    Изключително топли и удобни. Силно препоръчвам!

  • Woman
    20-29 years old
    02 December 2017
    Use since 7 to 12 months
    That review has been deposited on this product version
    výborné

    Boty mám už skoro rok a nemůžu si je vynachválit - nejteplejší a nejpohodlnější zimní boty, které mám. Vydržely i celodenní pochody v promrzlé Kodani, na nohy mi bylo krásně teplo :) Navíc jsou měkkoučké a nejsou moc těžké, nepromokají a ve sněhu jsou taky super.

  • Woman
    30-39 years old
    23 November 2017
    Use since 1 week or less
    That review has been deposited on this product version
    Pohodlné

    Boty jsou hned na první obutí pohodlné jako bačkory. Mají velmi ohebnou podrážku a celkově je boty velmi měkká. Je to spíš na chození po městě a zpevněných cestách. Do hor bych vybrala něco pevnějšího. Jedinou výtku, kterou bych měla je, že člověk musí vybírat, aby si nevzal pár s pokrčenou podšívkou. Jak budou fungovat na sněhu se teprve uvidí. Dokonce i velikost odpovídá.

  • Woman
    30-39 years old
    06 February 2017
    Use since 2 to 8 weeks
    That review has been deposited on this product version
    Naprosto skvélé boty

    Boty jsem hned na prdní pochod vzala do sněhu na výšlap na Milešovku. Jsou úžasné pohodlné, lehonké, hřejou a jako jedná jsem se nepřezasila cestou dolů, protože boty neklozaly. Jsem velice spojojená, poměr cena výkon je skvělá, lepší boty do sněhu jsem ještě neměla. Škoda, že jsem je neměla i na sněžku to by se šlo jako po másle :-)

  • Woman
    20-29 years old
    13 January 2017
    Use since 2 to 8 weeks
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    super botky

    pohodlné, teplé

  • Woman
    20-29 years old
    04 January 2017
    Use since 7 to 12 months
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Výborné boty

    Skvělé boty, které jsou pohodlné, člověk se v nich cítí jako v papučích

HAUT DE PAGE