£54.99*

Reviews on

X-Warm Men's Trekking Down Jacket - Black

4.2 / 5 284 ratings
244 users recommended this product
  • Man
    50-59 years old
    26 August 2017
    Use since 2 to 8 weeks
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Simply effective

    I'd been looking for a packable down jacket for a while when I stumbled on this one. It does everything I wanted without being flash and over designed. I also particularly like the fabric which isn't the current trend for a shiny finish. The only thing I would change is the red zippers. I don't like anything that is there to say look at me rather than just do its job.

  • Man
    50-59 years old
    18 April 2017
    Use since 2 to 8 weeks
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Great Jacket

    Light and warm.

  • Woman
    30-39 years old
    03 January 2017
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Good for the price

    Bought this for my husband. Seems happy with it.nice and warm

  • Man
    20-29 years old
    13 March 2017
    Use since More than 2 years
    That review has been deposited on this product version
    МНОГО ДОБРО ЗИМНО ЯКЕ!

    За цената си няма аналог! Използвам го всекидневно през есен,зима и пролет - в топли и студени дни. Когато вали не трябва да се задържате много под дъжда, защото може да се намокри и да загуби свойствата си. Много съм доволен!

  • Man
    30-39 years old
    10 January 2017
    Use since 3 to 6 months
    That review has been deposited on this product version
    Отличен продукт - за това което е

    Ползвам продукта повече от три месеца в града и планината, до 2600 м. включително. Пухенката топли много, не се усеща по тялото и се компресира много добре в торбичката. Важно - това е пухенка без специално покритие/не е дишаща и не държи на продължително излагане на влага. Не е подходяща за продължителни или интензивни дейности в планината, като се изпотиш и губи качествата си. В планина си я нося ако се застоя някъде, в хотели и хижи, но не и по време на преход.

  • Man
    30-39 years old
    06 January 2017
    Use since 2 to 8 weeks
    That review has been deposited on this product version
    Лека, компактна, много топла пухенка

    Страхотна пухенка на невероятна цена! От началото на зимата не съм носил в града друго яке. Топли дни, студени дни, тази пухенка и памучна тениска осигурява страхотен комфорт. При излети в планините, задължително ми присъства в раницата (заради компактността, предпочитам да прибера нея, вместо полара).

  • Man
    30-39 years old
    12 November 2016
    Use since 2 to 8 weeks
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    пухенка

    Добро качество на нормална цена.

  • Man
    +60 years old
    06 October 2017
    Use since 1 week or less
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Nadstandartní

    Lehoučká, teplá nad očekávání. Skvělý nákup.

  • Man
    30-39 years old
    06 March 2017
    Use since 2 to 8 weeks
    That review has been deposited on this product version
    Špatná kvalita

    Bunda sice hřeje a je lehká, ale opravdu hodně pouští peří, takže mikina, kterou si pod ní nosím, je toho plná a dost špatně se z ní peří dostává, prostě za ty peníze nečekejte zázrak :(
    Přemýšlím nad reklamací, ale rozhodně se netěším na debatu ohledně tohoto problému.

  • Woman
    40-49 years old
    13 February 2017
    Use since 2 to 8 weeks
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    zatím užíváme krátce, ale naprostá spokojenost

    zkušenost ještě nemůžu popsat, ani jsem ještě neprala

HAUT DE PAGE